Leave a comment

Arai RAM IV Azlan Shah

Bismillahirahmanirahim

Alhamdulillah. Syukur kepada Allah Taala kerana dengan limpah kurniaNya saya berjaya memiliki songkok Jepun terbaharu, ARAI RAM IV AZLAN SHAH. Terima kasih diucapkan kepada pihak Arai kerana sudi dedikasikan helmet terbaru ni untuk pelumba moto2 Malaysia.

Pada mulanya, saya agak lambat tahu pasal keluaran khas ni. Itu pun tertengok newsfeed kat FB member. Cepat-cepat saya telefon pihak KLCL (pengedar sah Arai di Malaysia). Dukacita pihak KLCL bagitau yang list name untuk order helmet ni sudah penuh. Queue list pun penuh. Punah harapan.

Namun bak kata pepatah, tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu. Alhamdulillah seorang kenalan FB bagitau yang ada seorang penjual helmet (FB: Iezan Naqie) yang menawarkan Arai ni. Selesai proses pembayaran & penghantaran, maka dapatlah jugak pakai songkok Limited Edition ni.

Walaupun belum dapat sauk di kepala lagi, insyaAllah minggu depaan dapat la merasa. Nasib guru pedalaman Sabah bhaa. Maka sekarang bertambahlah koleksi helmet Arai. Arai Hayden Star & Doohan dah dapat kawan baru.

IMG-20140810-WA0013

IMG_3732673248293-1

Azlan Shah 2014 III

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: