23 Comments

Semahal Wang Hantaran Perkahwinan

Kalau seseorang jejaka mahu meminang si gadis pilihan, mesti dia akan berusaha bersungguh2 untuk dapatkan gadis pilihan nyer tu.. Termasuklah bekerja over time, pinjam duit drpd sedare2 mau pun rakan2..

Bagi mat motor pulak, diorang sanggup lakukan ape saje untuk dapatkan riding gear yg diidamkan.. Contoh nyer jika diorang nk dapatkan sebijik helmet Arai RAM III dier perlu kumpulkan duit sebanyak RM2k sekurang2 nyer.. Haha.. Percaya atau tidak??

Kat bawah ni contoh2 helmet yg menjadi kegilaan mat motor. Bukan semua mat motor mampu memiliki nyer. Dek kerana harge yg mencecah ribuan ringgit (cam nk meminang anak dare orang pulak kan..) hanya yg bervisi saje yg mampu miliki nyer..

Contoh nyer Arai RAM III Nakano harga nya RM4500, Shoei J-Stream RM4300.. Haha.. Aku pun awal2 lagi serender.. Mane mampu aku dapatkan wang banyak tu utk sebijik helmet walaupun helmet ni berfungsi utk melindungi otak..

Kesemua helmet kat bawah ni harga nyer tak kurang drpd RM2000..

Arai RAM III 23 III

Arai's

Arai RAM III

Arai RAM III Red

Arai RAM III BlueArai RAM III Stella

Arai Ikan Koi III

Arai RAM III Ikan Koi

Arai RAM III Kodo

Arai RAM III Kodo IIArai RAM III Kodo

Arai RAM III Yamaha

Arai Ram III CrankArai RAM III Crank

Arai Ram III Nakano IV

Arai Ram III NakanoArai RAM III Nakano

Arai RAM III OkadaArai RAM III Okada

Shoei J-Force II

Shoei J-ForceShoei J-Force

Shoei J-Stream

Shoei J-Force YellowShoei J-Stream

Branded Helmets

Branded Helmets

Advertisements

23 comments on “Semahal Wang Hantaran Perkahwinan

  1. haha
    jual helmet ker?
    aku pom x sanggop beli helmet nih
    dari letak kat kepala baik wat duit kawen

    hahaha

  2. ak bkn jual helmet..
    tp peminat helmet camni je..
    giler la nk habiskan beribu2 duit utk helmet camni..
    ak ni bkn ank Datuk.. cume cucu datuk & nenek je

  3. hehe..aku ade je ram III..lalala

  4. kak azhie ade ram III ke??
    power la..
    tabik bin salute

  5. waahhhhhhhhh….aku pn minat la…aku sggup xmkn taw..kumpul duit..nak beli arai!!

  6. ak ad sumer jenis arai..
    hihihi…
    da bosan ak pakai skrunk ni ak pakai mhr kure2 j…
    huhuhu

  7. aku minat giler ngan arai crank tu..tiptop

  8. Kalau minat Helmet Arai ram 3 visit my Multiply, Original Designer helmet dari jepon…

  9. ske ar elmet2 ney ..

  10. sy pon ad bnyk arai pnye gmba le…
    latest arai x dew kew..??

  11. aku ada spead king je.ni tgh kumpul duit nak beli nakano pulak…….heheheheheeee

  12. kuuuuu pom ado gokkk …. arai stelar

  13. emm bru nk amik kodo niy…

  14. wooooo…aku snggup kalau nak sribu daya xnak sribu dalih………..

  15. arai kodo bwh 2k??
    aku mmpi kew??

  16. uhh!! helmet 2 memang tip top..kalo aku nk helmet arai kodo jewp..

  17. bro ada lg tak helmet2 ni?
    tlg emel sy..

  18. Salam sume..aku ada mz urban new lagi last stok nak letgo dlm 2k..sapa berminat emel kat aku moneysuccessbiz@gmail.com..tq

  19. ade sesiape nk jual helmet j.force polaris x??
    seelok2nye warne kuning..sile hubungi d no 0129637796 atau 0145088609hrap maklum…..klu ade 2 jangan segan2 hello2 r…harge kte runding la yerk….pllzz

  20. Boss jstream polaris kuning tu awak jual ke? Size ape dan hargenye brape?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: